Selvitä asioita ennen uusien renkaiden hankintaa

kesärenkaat

Koska emme osta renkaita kovin usein, on usein tarpeen päivittää tietomme siitä, mitä markkinoilla on tapahtunut edellisen rengassarjan ostamisen jälkeen. Onko renkaissa tapahtunut suuria parannuksia vai kannattaako valita sama sarja kuin viimeksi. Saman rengassarjan valitseminen riippuu siitä, oletko ollut tyytyväinen niihin. Ja vaikka olisit ollut tyytyväinen, on hyvä selvittää, onko markkinoille tullut jotain muuta. Renkaita kehitetään jatkuvasti, ja markkinoille tuodaan uusia renkaita erityisesti korkealaatuisten renkaiden segmentissä.

Yksi parhaista renkaiden ostopaikoista on rengasliikkeesi, koska heillä on yleensä hyvä valikoima ja renkaat voidaan helposti samalla asentaa. Saat myös neuvoja renkaisiin liittyen. Voit todennäköisesti myös ostaa ne verkosta ja varata vaihtoajan liikkeen verkkosivustolla. Näin voit tehdä valinnan ja hoitaa maksun kotisohvaltasi käsin.

Uusien kesärenkaiden hankinta on yleensä helpompaa kuin talvirenkaiden valitseminen, koska vaihtoehtoja on vähemmän. Tämä ei välttämättä tarkoita, että kyseessä on helppo päätös, mutta vaihtoehtoja on vähemmän ja tutkimusta on todennäköisesti tehtävä vähemmän löytääksesi ajoneuvoosi sopivimmat renkaat. Rengasvalinnan on oltava erilainen, jos sinulla on sähkö- tai hybridiauto, koska ne ovat raskaampia ja tarvitsevat enemmän kulutusta kestäviä renkaita. Kun olet löytänyt haluamasi renkaat, tarkista sopivatko ne sähköautoon tai hybridiin.

Talvirenkaiden suhteen on enemmän vaihtoehtoja, ja sinun on selvitettävä, haluatko nastarenkaat vai nastattomat talvirenkaat. Kannattaa tarkastella riippumattomien autolehtien tekemiä rengastestejä, joista näet, mitkä renkaat suoriutuvat parhaiten sellaisissa olosuhteissa, jotka muistuttavat niitä, joissa yleensä ajat. Tämän selvittäminen vie jonkin aikaa, ja on hyvä tarkastella muutamaa erilaista testiä ja valita niiden keskeiset osat. Testien kaikilla osioilla ei ole merkitystä sinulle. Yritä varmistaa, että valitsemiesi renkaiden vierintävastus on alhainen, koska se johtaa vähäisempään renkaiden kulumiseen ja alhaisempaan polttoaineenkulutukseen.

Lisätietoja uusista renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa : https://vianor.fi/