Oikea rengasvalinta voi säästää rahaa

iskunvaimentimet

Renkaita valittaessa on hyvä tietää, että oikea rengasvalinta voi oikeasti säästää rahaa. Renkaita tarkastellessasi huomaat, että toiset niistä ovat halvempia ja toiset puolestaan kalliimpia. Kalliimmat saattavat näyttää hyvin samanlaisilta kuin halvemmat mallit. Suurin ero on usein siinä, miten rengas on rakennettu ja millaisia innovaatioita sen kulutuspintakuvioinnissa on käytetty. Tämä on seurausta jatkuvasta testaamisesta vuodesta toiseen. Testaaminen johtaa jatkuvaan kehitykseen, jossa parannuksia testataan yhä uudelleen, kunnes parempi rengas voidaan asettaa myyntiin.

Asentamalla autoosi paremman renkaan pystyt todennäköisemmin välttämään erilaisia ongelmatilanteita. Koska renkaisiin liittyviä ongelmia on vähemmän, säästät rahaa. Parempien renkaiden vierintävastus on alhaisempi, joten säästät rahaa myös ajaessasi, koska polttoaineenkulutus on alhaisempi. Pienempi vierintävastus johtaa myös vähäisempään renkaan kulumiseen, joten renkaita tarvitsee vaihtaa harvemmin. Tätä voi verrata halpoihin renkaisiin, joissa käytät enemmän rahaa polttoaineeseen sekä ostat uuden rengassarjan aikaisemmin, kuin jos olisit alun perin hankkinut paremmat renkaat.

Sekä kesärenkaat että talvirenkaiden suhteen on tärkeää, että molemmat rengasvaihtoehdot ovat korkealaatuisia ja että renkaat vaihdetaan ajoissa ennen talven tuloa ja otetaan pois riittävästi myöhään, jotta talvi ei enää tee yllättävää paluuta. Tämä maksimoi turvallisuuden ja antaa parhaan mahdollisuuden välttää onnettomuuksia. Rengassarja, joka ei sillä hetkellä ole käytössä, on tärkeää varastoida oikein. Tästä syystä on suositeltavaa antaa rengasliikkeen varastoida renkaat ja ammattilaisten vaihtaa renkaat autoosi.

Kun ammattilaiset tekevät työn puolestasi, he pystyvät arvioimaan renkaiden kunnon ennen niiden asentamista. Näin tiedät, että ajat hyväkuntoisilla renkailla, joissa on oikea rengaspaine. Renkaat myös tasapainotetaan miellyttävän ajokokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja korkealaatuisista renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa ; https://vianor.fi/