Lisää käytetyn autosi jälleenmyyntihintaa

iskunvaimentimet,

On joitain asioita, jotka vaikuttavat positiivisesti käytetyn auton arvoon. Yksi näistä on, että autossa ei ole esiintynyt suurempia ongelmia. Suuret onnettomuudet voivat vaikuttaa auton arvoon, jos niitä ylipäätään on mahdollista korjata takaisin alkuperäiseen tilaansa. Monet ostajat haluavat nähdä, että huoltokirjan mukaiset huollot on tehty ja asianmukaisesti dokumentoitu. Myös auton ulkonäkö ja yleinen kunto luonnollisesti vaikuttavat asiaan. Jos onnistut pitämään kaikki nämä kunnossa auton koko elinkaaren ajan, voit odottaa saavasi autosta hyvän hinnan siitä luopuessasi.

Huoltokirjan määrittelemien määräaikaishuoltojen lisäksi on tärkeä varmistaa, että autosta huolehditaan myös näiden huoltojen välillä. On tärkeää ymmärtää, että auto tarvitsee enemmän huoltoa ja ylläpitoa kuin pelkät määräaikaishuollot. Varmista aina, että auton tärkeimmät osat ovat hyvässä kunnossa, samoin kuin turvallisuuteen vaikuttavat osat kuten renkaat, valot, tärkeimmät nesteet sekä tuulilasinpyyhkijät. Renkaat on helppo tarkistaa, ja ne tulisikin tarkistaa säännöllisesti.

Renkaat vaikuttavat merkittävästi auton turvallisuuteen. Sinun tulee varmistaa paitsi että vaihdat kesä- ja talvirenkaiden välillä, myös että renkaat ovat hyvässä kunnossa, niiden kulutuspinnan syvyys on riittävä ja rengaspaineet ovat kunnossa. Liian matala rengaspaine johtaa lisääntyneeseen renkaan kulumiseen ja suurempaan polttoaineenkulutukseen. Se vaikuttaa negatiivisesti myös turvallisuuteen, joten varmista, että renkaat ovat hyvässä kunnossa.

Aina on hyvä tehdä kuntotarkastus, jossa huoltoliike käy läpi auton tärkeimmät osat varmistaakseen, onko autossa jotain korjattavaa. Siinä tarkastetaan iskunvaimentimet, jarrut, renkaat, tärkeimmät nesteet, valot ja muut tärkeät osat. Huoltoliikkeestä lähtiessäsi tiedät, tarvitseeko autossa korjata jotain, jolloin voit varata huoltoajan ongelman ratkaisemiseksi. Näin varmistat, että auto pysyy hyvässä kunnossa ja voit ajaa turvallisesti lisäämättä autosi jälleenmyyntiarvoon heikentävästi vaikuttavien onnettomuuksien riskiä.

Lisätietoja auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttavasta autohuollosta ja kuntotarkastuksesta saat verkkosivuiltamme osoitteessa : https://vianor.fi/