Rengasliikkeiden tarjoama rengashotelli

renkaat

Olet ehkä nähnyt tai ainakin kuullut rengasliikkeen tarjoamasta rengashotellin tai renkaiden varastointipalvelun käsitteestä. Kuten voi arvata, kyse on palvelusta, jossa rengasliike renkaanvaihdon jälkeen varastoi renkaasi, kunnes jälleen tarvitset niitä. Saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta edellyttää, että renkaat varastoidaan oikeissa olosuhteissa, oikeassa lämpötilassa ja suojassa auringonvalolta, UV-säteilyltä tai otsonilta hajoamisen estämiseksi. Ne varastoidaan myös turvallisesti, jotta kukaan ei pääse varastamaan niitä. Tämä on erittäin kätevä vaihtoehto kerrostalossa asuville tai jos kotona vain ei ole riittävästi varastotilaa. Ratkaisu on myös kätevä, koska renkaita ei tarvitse raahata edestakaisin, kun annat huoltoliikkeen tehdä renkaanvaihdon puolestasi. Näin ne ovat aina valmiina odottamassa sinua. Riittää kun poikkeat huoltoliikkeessä matkalla töistä kotiin ilman sen kummempaa suunnittelua.

Jos et vielä käytä rengasliikettä renkaanvaihtoon, kannattaa harkita asiaa uudelleen. On aina parempi, että jättää kriittisen tärkeät asiat asiantuntijoille. Renkailla on merkittävä vaikutus ajoturvallisuuteemme. Kannattaakin varmistaa, että autoosi asennetut renkaat ovat asiantuntijoiden tarkistamat vaurioiden ja riittävän kulutuspinnan varalta. He myös varmistavat, että rengaspaineet ovat oikeat. Näin lähtiessäsi ajamaan tiedät, että renkaat ovat hyvässä kunnossa ja niissä on oikeat rengaspaineet.

https://youtu.be/sDsbgnSHSbg

Renkaiden vaihtaminen ei ole erityisen haastava tehtävä ihmisille, jotka ovat käteviä käsistään. Kaikilla ei kuitenkaan ole asianmukaisia ​​työkaluja renkaanvaihtoon. Vararenkaan mukana toimitetut työkalut on tarkoitettu hätätilanteen varalta, jotta pääset huoltoasemalle asti, vähän samalla tavalla kuin vararengaskin on väliaikainen rengas, jota ei saa käyttää pitkäaikaiseen ajamiseen. Sen sijaan, että investoisit kunnollisiin työkaluihin, voi olla parempi antaa asiantuntijoiden hoitaa renkaanvaihto.

Lisätietoja rengashotelleista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://vianor.fi/