Uusien Kesärenkaiden Ostaminen

iskunvaimentimet

Jos haluat ostaa kesäkaudelle uudet kesärenkaat, muutamia asioita on hyvä tietää. Renkaat ovat avaintekijä auton turvallisuuden kannalta. Muutoin turvallinen auto, jossa on huonot renkaat, ei ole turvallinen auto. Jotta auto olisi turvallinen, siinä on oltava hyvä pito ja ohjattavuus. Valittavana on paljon erilaisia ​​renkaita, joten oikean valinnan tekeminen ei ole aina helppoa. Yleensä halpa rengas ei ole yhtä hyvä ja turvallinen kuin korkeamman hintaluokan rengas.

Halvat Renkaat on yleensä suurempi vierintävastus kuin paremmilla renkailla. Tämä johtaa helposti korkeampiin polttoainekustannuksiin, mikä voi nopeasti tehdä halvemmasta renkaasta kalliimman kuin alun perin kalliimmaksi hinnoiteltu rengas. Älä siis tuijota pelkkää hintaa sokeasti. Korkealaatuinen rengas myös kestää pidempään alhaisemman kulumisen ansiosta, joten säästät rahaa alhaisempien polttoainekustannusten myötä sekä siksi, ettei sinun tarvitse vaihtaa renkaita yhtä usein kuin halpojen renkaiden kanssa.

Keskeisiä renkaiden ominaisuuksia ovat suorituskyky märissä olosuhteissa sekä kuinka hyvin ne voivat estää vesiliirron ja kuinka hyvä niiden märkäpito on. Vesiliirron ehkäiseminen on tärkeää, koska useimmat onnettomuudet kesällä johtuvat vesiliirrosta. Renkaiden täytyy pystyä työntämään vettä pois tienpinnasta varmistaakseen, että rengas pysyy kosketuksessa tien kanssa. Jos rengas menettää kosketuksen tienpintaan, se liukuu vesikerroksen pinnalla eikä auto ole hallittavissa. Tämä hallinnan menetys aiheuttaa onnettomuuksia, minkä vuoksi on tärkeää, että renkaat kanavoivat veden sivuille. Tämä voidaan saavuttaa ainutlaatuisella kulutuspinnan suunnittelulla, mitä tietyt keksinnöt ovat parantaneet entisestään. Hyvä rengas vesiliirron estämiseksi on myös turvallisempi rengas.

https://youtu.be/nfkgQerGLxg

Märkäpito on merkitty myös EU:n rengasmerkintään, joten on helppo vertailla renkaiden märkäpitoa. Myös vierintävastus on ilmaistu renkaiden vertailun helpottamiseksi. Käytä siis näitä tietoja, kun valitset autoosi uudet kesärenkaat.

Lisää vinkkejä kesärenkaista löydät verkkosivuiltamme osoitteessa vianor.fi