Mitä Pohtia Ennen Renkaiden Vaihtoa

Kun joudut pian vaihtamaan talvirenkaista kesarenkaat, on muutamia asioita, joita kannattaa miettiä.

Kuka vaihtaa renkaat?

Onko sinulla jo mielessä rengashuolto, jossa vaihto tehdään? Vai aiotko vaihtaa renkaat itse? Usein on suositeltavaa antaa ammattilaisten vaihtaa ne puolestasi, varsinkin jos sinulla ei ole tarvittavia laitteita. Vararenkaan mukana autossa oleva vararengaspaketti on parhaimmillaankin aika rajoitettu käytettävyydeltään.

Missä renkaasi ovat nyt?

Jos renkaasi säilytetään rengashotelli, on asia helppo, koska ne ovat jo valmiiksi rengasliikkeessä ja vaihtaminen on helppoa. Jos ne ovat varastoituna kotiisi, sinun on tarkistettava, että ne näyttävät kunnollisilta ennen kuin lastaat ne autoosi. Jos ne ovat rengashotellissa, ne tarkistettiin ennen varastointia ja ovat hyvässä kunnossa.

Missä kunnossa kesärenkaasi ovat?

Uudet renkaasi, ovatko ne hyvässä kunnossa? Onko sinulla edes kesärenkaita vai pitääkö sinun ostaa koko sarja? Jos sinulla on rengassarja, tarkista ennen asennusta rengaspaineet ja kulutuspinnan syvyys. Rengaspaine on tärkeä, jos vaihdat renkaat itse, koska et halua ajaa huoltoasemalle tyhjillä renkailla vaihdon jälkeen.

Onko renkaat merkitty oikein?

Tiedätkö renkaiden merkinnöistä, mitkä renkaat tulisi asentaa minne? Poistamisen jälkeen on tärkeää merkitä renkaat nykyisen asennuspaikan mukaan, jotta voit kierrättää renkaita renkaiden vaihto välillä.

Tämän avulla sinun pitäisi olla valmiina renkaiden vaihtoon.

Lisätietoja renkaiden vaihdosta saat verkkosivultamme osoitteessa https://vianor.fi/ajanvaraus/

kesärenkaat