Vianor On Kasvanut Täyden Palvelun Pohjoismaiseksi Huoltoliikkeeksi

rengashuoltoa,

Vianor on nykyään saatavilla kaikkialla Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, ja se tarjoaa lähes kaikkia kuviteltavissa olevia huoltopalveluja autollesi. Vianor pystyy tekemään kaikki huoltokirjan mukaiset määräaikaishuollot sekä kaikki niiden välillä tarvittavat huollon. Vianor tarjoaa autohuolto, rengashotellin vaihdetuille renkaillesi sekä renkaiden korjaukset. He myyvät myös renkaita ja vanteita, joita voi jopa tilata verkosta.

Jos osta nokian renkaat verkosta, ne voidaan toimittaa lähimpänä olevalle Vianor-asemalle, jotta ne voidaan helposti asentaa autoosi. Renkaasi voi varastoida rengashotelliin, jolloin sinun ei tarvitse koskaan kuljettaa renkaita omalta varastoltasi Vianorille ennen jokaista renkaanvaihtoa. He myös varmistavat, että renkaat varastoidaan asianmukaisissa säilytysolosuhteissa, jotta ne eivät menetä suorituskykyään säilytyksen aikana.

Vianor voi tarjota vianor tiepalveluniille, jotka haluavat täyden kattavuuden ajoneuvon hajoamisen tai rengasrikon varalta. Näin sinä tai ammattihenkilöstösi saa palvelua eikä heidän tarvitse itse yrittää korjata renkaita tien poskessa. Tämä on arvokas palvelu ammattilaisille, jotka viettävät paljon aikaa tien päällä hoitaen pitkiä kuljetuksia.

Auton huoltokirjassa mainittujen määräaikaishuoltojen lisäksi Vianor tarjoaa myös muita huoltotöitä, kuten öljynvaihdon tai jarrupalojen vaihtamisen. He tarjoavat myös niin sanotun kuntotarkastuksen, jossa tarkistetaan autosi kriittiset toiminnot, kuten jarrut, renkaat, iskunvaimentimet, kaikki nesteet, lamput, ja niin edelleen. Näin saadaan selville, onko ajoneuvo hyvässä kunnossa vai pitääkö jotain korjata tai vaihtaa. Saat joko lausunnon siitä, että ajoneuvosi on hyvässä kunnossa tai tiedon siitä, mitä on tehtävä, jotta se saadaan jälleen hyvään kuntoon. Tiedät, mitä on tehtävä ja toimenpiteiden hinnan, jolloin voit joko varata ajan korjauksille tai teettää ne välittömästi. Ongelmien etsiminen ja korjaaminen varhaisessa vaiheessa on aina hyvä asia auton yleiskunnon kannalta.

Lisätietoja Vianorin huoltopalveluista saat verkkosivultamme osoitteessa:  vianor.fi/

https://youtu.be/Up8-Bq2entQ