Miten Parhaiten Säilyttää Autosi Jälleenmyyntiarvo

talvirenkaat

Auto on useimmille meistä yksi suurista investoinneista yhdessä talon, asunnon, kesämökin tai veneen kanssa. Kaikista investoinneista kannattaa pitää huolta ja varmistaa, että ne myös tuottavat jotain. Veneiden ja autojen arvo kuitenkin alenee, kun taas kiinteistöt, ainakin historian valossa, nostavat arvoaan. Monet kuitenkin tarvitsevat autoa töihin pääsemiseen tai ovat ainakin valmiita maksamaan lisähintaa siitä, että heidän ei tarvitse kulkea julkisella liikenteellä, jos sitä on edes saatavilla. Autolla pääsemme myös ostamaan päivittäistavaroita, viemään lapsia jalkapalloharjoituksiin sekä muihin toimiin, jotka olisivat vaikeita ilman autoa.

Koska auto on tällainen välttämättömyys, useimmat eivät näe sitä investointina, jonka pitäisi myös tuottaa, ja olemme valmiita maksamaan auton omistamisesta. Silti haluamme varmistaa, että saamme siitä mahdollisimman paljon, kun aikanaan myymme sen. Auton jälleenmyyntiarvo liittyy usein suoraan auton kuntoon ja huoltohistoriaan. Useimmat ostajat tarkistavat huoltokirjan varmistaakseen, että autoa on huollettu säännöllisesti ja että kaikki paperit ovat kunnossa. Ihmiset haluavat yleensä auton, jolla on ollut mahdollisimman vähän omistajia ja jonka mittarilukema on alhainen.

Jos auto on hyvässä kunnossa ulkoisesti, renkaat ovat uudet, sinulla on kahdet renkaat, talvirenkaat ja kesärenkaat, sisustus näyttää hyvältä eikä autossa ole naarmuja tai kolhuja, saat siitä enemmän rahaa myydessäsi sen. On myös hyvä viedä auto kuntotarkistukseen ennen sen myymistä. Sieltä saat mustaa valkoisella auton mahdollisista korjattavista ongelmista, kuten iskunvaimentimen pakokaasujärjestelmästä, jarruista ja renkaista. Saat myös arvion siitä, kuinka paljon vikojen korjaaminen tai osien vaihtaminen maksaa. Jos et halua investoida näiden kohteiden korjaamiseen, voit vähentää summan myyntihinnasta, ja uusi omistaja saa tietää, missä auton saa korjattua kiinteään hintaan.

Lisätietoja kuntotarkistuksesta auton myynnin yhteydessä saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.vianor.fi

https://youtu.be/UKpWEc22rOU