Mieti Turvallisuusnäkökulmia Renkaita Vaihtaessasi

tuulilasin vaihto

Kun vaihdat renkaita talvirenkaiden ja kesärenkaat välillä, työ kannattaa todennäköisesti jättää ennemmin ammattilaisille kuin tehdä se itse. Renkaiden vaihtaminen ei ole kovinkaan vaikeaa, ja varapyöräpaketin työkalupakin myötä kaikilla on tarvittavat työkalut ja tunkki. Olen tehnyt renkaanvaihdon muutaman kerran, ja koska en koskaan erityisesti nauttinut siitä, annoin muutaman yrityksen jälkeen asian rengasliikkeelle tehtäväksi ja renkaat varastoitavaksi.

Etuna ammattilaisten käyttämisessä renkaiden vaihdossa on, että he käyttävät asianmukaisia ​​työkaluja vararenkaan mukana tulevien halpojen työkalujen sijasta. Näin varmistetaan se, ettei vaihdon yhteydessä vahingoiteta pultteja niitä irrotettaessa ja kiinnitettäessä. Vaihto on aina parempi tehdä asianmukaisella vääntimellä. He pystyvät myös nostamaan koko auton ja voivat näin vaihtaa nopeammin kaikki renkaat kerralla sen sijaan että nostaisivat autoa aina rengas renkaalta.

Vielä tärkeämpää on, että ammattilaiset tietävät, mitä etsiä renkaita poistettaessa. He osaavat arvioida poistettavan renkaan laadun, mitata kulutuspinnan syvyyden ja tarkistaa, onko renkaassa epätasaista kulumaa tai viiltoja. He pesevät renkaat varmistaakseen, että kaikki lika, suola ja muut epäpuhtaudet poistetaan. Renkaat merkitään asianmukaisesti, jotta ne voidaan helposti tunnistaa, kun ne asennetaan ensi kerralla.

Renkaasi voidaan varastoida rengashotelli mikä säästää paljon vaivaa renkaiden kuljettamisesta edestakaisin. Tämä yksinkertaistaa seuraavaa tuulilasin vaihto, kun renkaat ovat valmiiksi paikalla ja asianmukaisesti merkitty ja varastoitu sopivissa olosuhteissa.

Kun lähdet renkaanvaihdosta, tiedät että renkaat ovat hyvässä kunnossa, niissä on oikeat rengaspaineet, ne on tasapainotettu eivätkä ne irtoa, koska ne on asennettu ammattilaisten toimesta oikeilla työkaluilla. Minulle tämä on tärkeä tekijä, koska haluan tietää, että renkaani ovat turvallisia ja hyvässä kunnossa.

Lisätietoja renkaiden vaihdosta ja rengashotelleista saat verkkosivultamme https://www.vianor.fi/

https://youtu.be/-jmoEhibxt0