Ajalla On Aina Merkitystä

tuulilasin korjaus

Ihmisillä on aina vähemmän aikaa tänään riippumatta siitä, että matkapuhelimella voi tehdä niin paljon. Kun autosi alkaa osoittaa merkkejä siitä, että siinä on jotain vikana, saatat haluta viedä sen auton pikahuolto tai tehdä sille kuntotarkastuksen, jolla varmistetaan, ettei siinä ole mitään vikaa.

Huollon ja kuntotarkastuksen erona on se, että huoltojen ajankohdat on yleensä määritetty huoltokirjassa. Voi myös olla, että kuulet, että autossa on jotain vikaa, ja viet sen huoltoon kyseisen asian korjaamiseksi, ja siihen voi sisältyä öljynvaihto tai muita huoltokohteita. Kuntotarkastuksessa sen sijaan tarkastetaan, onko autosi hyvässä kunnossa ja onko jotain korjattava tai vaihdettava. Se antaa sinulle hyvän yleiskuvan autosi kunnosta, minkä jälkeen voit varata ajan sen korjaamiseksi. Auton varsinainen korjaaminen on osa auton huoltoa ja saadaan toivottavasti hoidettua nopeasti.

Lisätietoja pikahuollosta saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.vianor.fi

https://youtu.be/hkzaE721nss