Nastarenkaat – Ilmiselvä Valinta Talvelle?

nastarenkaat,

Monille ihmisille luonnollinen valinta talvirenkaaksi on nastarengas. Nastarenkaat saavat usein olla asennettuna vain tiettyyn aikaan vuodesta, joten tarkista paikalliset säännökset, jos olet asiasta epävarma. Kun autossasi on nastarenkaat, sinulla on paras mahdollinen pito millä tahansa talvisella tienpinnalla. Kohtaat sitten lunta, jäätä tai loskaa, nastarenkaat antavat sinulle parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja turvallisuuden talvella ajaessasi.

Toinen vaihtoehto on nastattomat talvirenkaat, jotka ovat kehittyneet merkittävästi viimeisten 20 vuoden aikana ja ovat nykyään yhtä hyvät lumella ja lähes yhtä hyvät jäällä, vaikkakin nastarenkaat ovat edelleen hieman parempia jäisillä pinnoilla. Jos kuitenkin haluat renkaat parhaalla mahdollisella pidolla, kannattaa valita nastarenkaat. Jos ostat laadukkaat renkaat, jotka ovat pärjänneet hyvin autolehtien rengastesteissä, pääset ajamaan hyvillä renkailla, jotka pitävät sinut turvassa talvikaudella. Valitse renkaat, joilla on matala vierintävastus, ja saat nopeasti takaisin renkaan laatuun sijoittamasi rahat.Lisätietoa nastarenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.vianor.fi