Iskunvaimentimet Ja Renkaat Ovat Tärkeitä Ajoturvallisuudelle

Autohuollot

Iskunvaimentimet on asennettu autoosi, jotta autosi toimisi epätasaisillakin teillä tai nopeustöyssyissä. Ne myös kohdistavat voimaa renkaisiin, mikä lisää renkaan kosketusaluetta tiehen ja parantaa siten renkaiden suorituskykyä. Renkaat ovat luonnollisesti kriittisiä auton turvallisuudelle, sillä huonoilla renkailla ei periaatteessa ole pitoa etkä pysty hallitsemaan autoa tai pitämään sitä tiellä.

Huoltoliike voi auttaa sinua tarkistamaan, ovatko iskunvaimentimen vaihto hyvässä kunnossa. He voivat myös tarkistaa renkaat sekä onko renkaidesi kuluminen tasaista. Jos kuluminen on epätasaista, sinulla saattaa olla ongelma aurauskulmien kanssa.

Lisätietoja iskunvaimentimista saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.vianor.fi