Ennen Kuin Huomaatkaan, On Aika Kesärenkaille

tuulilasi

Aika näyttää kulkevan todella nopeasti. Tuntuu kuin vasta eilen stressasin talvirenkaiden vaihtamisesta autooni riittävän ajoissa ennen talven tuloa. Ja nyt huomaan jo pohtivani sitä, koska vaihdan kesärenkaat. Haluan suunnitella renkaidenvaihdon niin että se sopii aikatauluuni, jolloin saan sen hoidettua silloin, kun minulle sopii ilman että se häiritsee muita suunnitelmia tai tulevia matkojani.

Otan huomioon talvilomani sekä ystäväni maaliskuiset häät pohjoisessa, ja huomaan että niiden ja pääsiäisen välillä on hyvin aikaa – pääsiäinenhän on melko myöhään tänä vuonna, huhtikuun lopulla. Yritän vaihtaa renkaat huhtikuun alkupuolella, minkä pitäisi olla riittävän myöhään suojatakseen minua mahdolliselta takatalvelta ja riittävän aikaisin, että voin nauttia keväästä kesärenkaat autossani. Talvirenkaiden vaihto kesärenkaisiin ei ole niin kriittistä kuin kesärenkaiden vaihto talvirenkaat. Vaikka talvirenkaat ovat kesärenkaita huonommat erityisesti märillä teillä, on vieläkin pahempaa käyttää kesärenkaita talvisilla teillä.

Lisätietoja kesärenkaista saat vierailemalla verkkosivuillamme osoitteessa https://www.vianor.fi/