Vaihda Iskunvaimentimet Lisätäksesi Ajomukavuutta

rengaspalvelut,

Jos kärsit huonosta ajomukavuudesta, se voi johtua huonoista iskunvaimentimen vaihto. Huonot iskunvaimentimet voivat saada autosi pomppimaan kuin vanha sohva. Tunnet kaikki tien epätasaisuudet kuten töyssyt ja kuopat. Koska autossa on neljä iskunvaimenninta, voit helposti joutua tilanteeseen, jossa yksi niistä ei toimi oikein. Tämä voi vaikuttaa sekä auton suorituskykyyn että turvallisuuteen, joten on tärkeää korjata se.

https://youtu.be/SA1SKgHE_Ek

Miten sitten voi tietää, ovatko iskunvaimentimet huonossa kunnossa? Auton voi viedä huoltoasemalle tarkastettavaksi. Usein saatat myös nähdä renkaat vierellä öljyläikän. Kun siis peruutat pois parkkipaikasta ja näet öljylätäkön, se voi olla merkki vikaantuneista iskunvaimentimista.

Korkea melutaso voi myös vaikuttaa ajomukavuuteesi. Kun valitset renkaita, varmista että valitset renkaat, joilla on alhainen melutaso, ettei kova meteli pääse häiritsemään sinua.

Lisätietoja ajomukavuudesta saat vierailemalla verkkosivuillamme osoitteessa https://www.vianor.fi/