Pidä Renkaasi Hyvässä Kunnossa

autohuollossa

On tärkeää hoitaa renkaitasi, koska ne ovat ajettaessa ratkaisevan tärkeitä turvallisuuden kannalta. Ilman asianmukaisia ​​renkaita ei sinulla periaatteessa ole pitoa ajaessasi liukkailla pinnoilla. Näin ollen renkaiden on oltava hyvin huolletut. Tarkista myös, että renkaiden kuluminen on tasaista eikä niissä näy silmämääräisesti havaittavia ongelmia.

Jos huomaat jotain ongelmallista, kannattaa käydä rengasmyymälässä. Hyvä rengasliike pystyy nopeasti arvioimaan, mikä ongelma on ja miten se kannattaa korjata.

https://youtu.be/cWb2EekhIpo

Jos autossasi on nastarenkaat, on hyvä arvioida nastojen kunto. Renkaiden laadusta, iästä ja ajotavastasi riippuen nastojen kuluminen voi olla hyvin erilaista ja olet todennäköisesti menettänyt muutaman nastan. Rengasliike pystyy helposti kertomaan, tarvitsetko uuden rengassarjan vai pystytkö yhä käyttämään nykyisiä renkaitasi.

Rengaspaineiden pitäminen oikealla tasolla on tärkeää parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi, mutta auttaa myös välttämään kalliita seurauksia.

Lisätietoja renkaiden huoltamisesta saat verkkosivuiltamme osoitteessa vianor.fi