Pidä Autosi Ja Renkaasi Hyvässä Kunnossa

renkaita

Turvallisuutesi kannalta on tärkeää, että pidät sekä renkaat että auton hyvässä kunnossa. Molempien kunto heikkenee nopeasti, jos et ylläpidä sitä. Auton suhteen on varmistettava, että auton kriittiset toiminnot ovat hyvässä kunnossa, ja renkaiden suhteen on tärkeää tarkistaa ne säännöllisesti. Autollesi on suunniteltu valmiiksi huolto-ohjelma, jota kannattaa noudattaa. Määräaikaishuollot ovat kuitenkin melko harvassa, joten niiden välissä kannattaa tehdä erillisiä tarkastuksia. Tällöin kuntotarkastukset ovat hyvä keino. Voit jättää autosi auton pikahuolto tarkastettavaksi, ja he tekevät tarkastuksen autollesi.

https://www.youtube.com/watch?v=RMhiLcr6RkU

Kuntotarkastuksen aikana asiantuntijat käyvät läpi autosi kriittiset toiminnot varmistaakseen, että autosi on hyvässä kunnossa. Jos jotain tarvitsee vaihtaa tai korjata, he ilmoittavat sinulle kustannukset ja voit varata ajan korjaukseen.

Renkaat voit tarkistaa aina tankatessasi. Tarkista, että renkaissa on riittävästi ilmaa, ne näyttävät ulkoisesti hyviltä ja kulutuspinnan syvyys on yli 4 mm. Jos näin ei ole, ne täytyy vaihtaa.

Lisätietoa kuntotarkastuksesta saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa www.vianor.fi