Aloita Vuosi Uusilla Renkailla

renkaat

Uusi vuosi saattaa olla hyvä aloittaa uusien rengas asettamisella autoon talvikauden päättyessä, erityisesti jos renkaat ovat lähellä 4 mm:n urasyvyyttä. Uudet kesärenkaat ovat aina mahtavat, sillä kevät on hieno vuodenaika lämpimän sään palatessa ja lumen sulaessa. Tällöin on myös aika asentaa kesärenkaat takaisin autoon.

https://youtu.be/sWy_rFfyud4

Uuden kesärengassarjan kanssa voit kukoistaa yhdessä kevään kanssa, autosi tuntuu vapautuneelta ja sitä on helppo käsitellä tien päällä. Autosi on täydellisesti hallittavissa. Pito on loistava ja riippumatta siitä, ovatko tiet kuivat vai märät, pystyt hallitsemaan autoa ja saat hyvän jarrutuskyvyn. Valittavana on varsin monta vaihtoehtoa, mutta varmista, että valitset laadukkaat kesärenkaat saadaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Hyvät kesärenkaat pitävät sinut turvassa tien päällä talven tuloon saakka riippumatta siitä, paistaako vai sataako.

Lisätietoja kesärenkaista saat vierailemalla sivustollamme osoitteessa Vianor