Varaa rengaspalvelu hyvissä ajoin ennen talven tuloa

renkaiden

Haluat varmaan vaihtaa talvirenkaisiin hyvissä ajoin ennen talven tuloa. On hyvä varata aika renkaiden vaihtoon. Isoista yrityksistä voit varata ajan verkossa, joten sinun ei tarvitse odottaa ja tuhlata aikaa, kun tulee kiire.  On hyvä juttu antaa ammattilaisten tehdä vaihto, koska he voivat vaihtaa venttiilin, varmistaa, että paine on oikea ja tasapainottaa renkaat niin, että ne pyörivät täysin ilman mitään sivuttaisvoimia

He voivat myös säilyttää renkaat ns. rengashotellissa, niin että ne säilytetään oikeissa olosuhteissa. Lika tulee pestä pois, jotta ne ovat valmiita ensi kaudelle. He myös huolehtivat, että renkaiden kierto on tehty oikein, niin että kuluminen on yhtenäistä renkaiden välillä. He voivat myös havaita syyt epätasaiseen kulumiseen. Kunnon työkalut varmistavat lisäksi, että renkaat ovat asennettu oikein niin, että voit ajaa turvallisesti, kun lähdet renkaiden palveluasemalta.

Lisää tietoa renkaiden palvelusta, osoitteessa: https://vianor.fi/