Kulutuspinta renkaissa talven aikana

Urasyvyys

Kuten aina kulutuspinta on erittäin tärkeä osa renkaita. Sinun tulisi aina tarkistaa, että se on yli 4mm, jotta voit ajaa turvallisesti. Sinun täytyy tarkistaa sitä useammin mitä lähempänä rajaa olet, ettei se mene alle 4mm.

Urasyvyys määrittää jarrutusmatkan, renkaiden kyvyn luoda tarpeeksi kitkaa ja hyvän pidon liukkailla pinnoilla. Myös kun ajat sohjon läpi, urat vaativat syvyyttä voidakseen työntää pois loskaa ja varmistaakseen, että rengas pysyy kosketuksessa tien pintaan.

Syvyyttä on helppo mitata joko kolikolla tai sitten voit ostaa syvyysmittaustyökalun. Voit helposti tehdä mittauksen ollessasi huoltoasemalla. Varmistaaksesi tasaisen kuluman on tärkeää kierrättää renkaita kunkin kauden välillä. Nastarenkaissa varmista, että niissä pysyy sama pyörimissuunta. Kun muutat renkaiden paikkaa, vasemman takarenkaan pitäisi päätyä vasemmalle eteen seuraavana vuonna.

Lisätietoja talvirenkaista, osoitteestahttps://vianor.fi/