Rengashuolto Huoltoasemalla

rengaspalvelut,

Renkaitasi ei toivottavasti tarvitse huoltaa kovin usein, mutta kun sen aika tulee, on hyvä tietää minne ottaa yhteyttä. Kannattaa etsiä rengaspalvelut, joka pystyy korjaamaan vaurioituneet renkaat ja tasapainottamaan renkaat niin, että ne pyörivät pehmeästi. Epätasapainossa oleva rengas tuottaa voimia, jotka saavat akselin rämisemään. Tämä vaikuttaa heikentävästi ajomukavuuteesi. Renkaan venttiili voidaan myös joutua vaihtamaan ilman vuotamisen ehkäisemiseksi.  Rengas, jonka rengaspaineet eivät ole kunnossa, saattaa aiheuttaa paljon ongelmia, jotka eivät ole yleisesti tiedossa.

https://youtu.be/yLvoKSzSq2g

Liian alhainen rengaspaine kasvattaa renkaan vierintävastusta, joka johtaa polttoaineenkulutuksen kasvuun. Nykyisillä polttoaineen hinnoilla tämä voi käydä kalliiksi. Renkaat myös kuluvat nopeammin, joten uudet renkaat pitää hankkia useammin. Myös renkaiden ominaisuudet tietyillä pinnoilla kärsivät, joten rengas ei toimi optimaalisesti. Tämä vaikuttaa heikentävästi ajoturvallisuuteen. Varmista siis, että huollat renkaitasi ja viet auton tarvittaessa rengashuoltoon.

Lisätietoja rengashuollosta saat verkkosivuiltamme vianor.fi