Pidä Huolta Autosi Avaintoiminnoista

renkaat

Auton suhteen jarrutuskyky on äärettömän olennainen asia. Siksi on tärkeätä, että jarrut huolletaan säännöllisesti. Jarruhuollossa osat puretaan ja jarrupalat vaihdetaan, jos ne osoittautuvat kuluneiksi. Huollossa myös varmistetaan, että kaikki ruostumat poistetaan ja jarrut toimivat optimaalisesti. Myös jarrunesteen määrä tarkistetaan ja tarvittaessa nestettä lisätään tai se vaihdetaan. Jarruneste tulisi vaihtaa kahden vuoden välein.

https://youtu.be/R6jLLKgorAQ

Jos et ole tyytyväinen autosi jarrutusmatkaan, kannattaa myös tarkistaa renkaiden kunto. Varmista, että renkaat kulutuspinnan syvyys on yli 4 mm ja että rengaspaineet ovat asianmukaiset. Tarkista myös, että sinulla on vuodenaikaan nähden oikeat renkaat: jäisissä olosuhteissa kannattaa valita nastarenkaat. Voit myös tarkistaa iskunvaimentimien toiminnan, koska ne työntävät renkaita tietä vasten. Tarkistamalla mainitut asiat varmistat, että jarrutusmatka on mahdollisimman hyvä.

Lisätietoja jarrujen huollosta saat vierailemalla verkkosivullamme https://vianor.fi/