Korkea Aika Renkaiden Vaihtoon

 renkaat

Jos et vielä ole vaihtanut renkaita autoosi tai maasturiisi, alkaa olla korkea aika. Useimmat ihmiset vievät autonsa rengashuoltoon renkaiden vaihtoon. Jos säilytät renkaitasi rengashuollossa, riittää kun ajat paikalle ja homma hoituu. Parempi kuitenkin on varata aika, koska 4-8 viikon aikana suuri määrä ihmisiä vaihtaa renkaat samaan aikaan. Mitä aiemmin vaihdat renkaat, sitä vähemmän vaivaa siitä sinulle on, koska loppujen lopuksi suhteellisen harva vaihtaa renkaat ajoissa, kun taas suurin osa vaihtaa ne vasta kun säätila on jo muuttunut.

https://youtu.be/p_8DiZqJAWE

Kesärenkaat menettävät paljon ominaisuuksistaan lämpötilan laskiessa alle nollan. Voit vaihtaa renkaat lämpötilan laskiessa odottamatta, että lumi sataa maahan.  Kun huomaat yölämpötilojen laskevan lähelle nollaa, on hyvä aika vaihtaa renkaat. Näin olet turvassa heti talviolosuhteiden alkaessa eikä tarvitse stressata renkaiden vaihtamista viime tingassa.

Lisätietoja renkaiden vaihdosta saat verkkosivultamme www.vianor.fi