Aika Tarkistaa Tuulilasi

tuulilasi

Talven lähestyessä on aika tarkistaa, että tuulilasi on kunnossa. Jos tuulilasi on tullut halkeamia, ne voivat suurentua lämpötilan muutoksen takia. Voi siis kannattaa jo nyt käydä huoltoasemalla tarkistamassa, voidaanko tuulilasi korjata vai pitääkö se vaihtaa. Ammattilaiset voivat arvioida, mitä kannattaa tehdä ja kuinka paljon se maksaa.

https://youtu.be/KUs3qTzEUrQ

Talven myötä tulee pimeys, minkä vuoksi hyvä näkyvyys on tärkeää. Siksipä tuulilasin kunnon varmistamisen lisäksi on syytä tarkistaa, että myös tuulilasinpyyhkimet ovat kunnossa. Jos niiden kunto ei ole hyvä, voit helposti vaihtaa ne itse.  Täytä myös tuulilasinpesunestesäiliö ja varmista, että siinä on riittävästi alkoholia jäätymisen estämiseksi.

Jotta voit varmistua hyvästä näkyvyydestä talviolosuhteissa, saatat tarvita myös jääskrapan ikkunoiden puhdistamiseen, jotta näet hyvin niin tuulilasista kuin kaikista muistakin ikkunoista.

Lisätietoja tuulilasin korjaamisesta ja vaihtamisesta saat verkkosivuiltamme osoitteessa Vianor