Vaihda Renkaat Ennen Kuin Ensilumi Saapuu

Talvirenkaat

Talvi tuntuu yllättävän monet autoilijat joka vuosi. Tämä takaa sen, että monet autoiljat panikoivat ja autohuollot ovat ruuhkaisia. Tämä ei ole ollenkaan käytännöllistä taikka vastuullista toimintaa. Siksi on tärkeää valmistautua talven tuloon ja varata aika renkaiden vaihtoon riittävän aikaisin ennen lumen ja pakkasen arvioitua saapumista.

Talvirenkaat ovat välttämättömät talvella ajettaessa. Se tarkoittaa sitä, että ne pitää jo olla asennettuna ennen kuin lumi ja talvi saapuvat maahan. Jos jätät homman viimetinkaan laitat itsesi vaaraan ja lisäksi kärsit turhasta stressistä. Oli valintasi sitten kitka- tai nastarenkaat  on talvirenkaiden hankinta tai vaihtaminen välttämättömyys.

Lisää tietoa talvirenkaista sivulla: https://www.vianor.fi/