Miten Pitää Autosi Arvo Korkeana?

Autohuollot

Auton jälleenmyyntihinnan suhteen on tärkeää, että pidät autosi hyvässä kunnossa ja huollettuna säännöllisesti. Autohuollot kannattaa myöskin teetättää autorisoidussa autohuollossa sillä he käyttävät aitoja ja alkuperäisiä varaosia mikä takaa sen, että auton arvo pysyy korkeana. He myöskin osaavat korjata juuri sinun automerkkiä ja malliasi ja he lisäksi leimaavat huolto-oppaasi mikä on tärkeää useille käytettyjen autojen ostajille.

Jos huolto-opas puuttuu myyjältä se voi vaikuttaa myyntihintaan negatiivisesti ja tietysti kolarit ja selkeät kolhut ym. Näistä syistä säännöllistä huoltoa ei voi liikaa suositella. Kuntotesti selvittää autosi kunnon ja antaa sinulle hinta-arvion eri osien vaihdon tai korjauksen kustannuksista. Tämä takaa, että autosi pysyy hyvässä kunnossa katsastusten välille.

Lisätietoa autosi kunnossa pitämisestä sivulla: vianor.fi