Aika Vaihtaa Renkaat

renkaiden vaihto

Talvi lähestyy ja on aika löytää autohuolto josta voit varat ajan renkaiden vaihto varten. Jos tarjolla on tällainen palvelu he suorittavat renkaiden vaihdon ilman, että autosi vanteet vaurioituvat. Heidän tulisi käyttää ammattilaistyökaluja. Heidän tulisi myös pystyä tasapainottamaan renkaasi painoilla jotka ovat ympäristöystävälliset. Venttiilien vaihto on myöskin tärkeä lisäpalvelu joka takaa ettei ilma vuoda renkaista.

Renkaiden ilmanpaine on myöskin todella tärkeä asia, sillä matala paineiset renkaat vaikuttavat negatiivisesti auton hallintaan. Se myös pidentää auton jarrutusmatkaa. Näiden lisäksi matala renkaiden paine myös lisää renkaiden kulumista ja auton polttoaineen kulutusta.

Huoltamon henkilökunta myös kierrättää vanhat renkaat, painot ja venttiilit mikä on tärkeää ympäristön suojelun kannalta.

Lisätietoa rengaspalveluista osoitteessa: https://vianor.fi/