Uusi Rengas Kuorma- Ja Pakettiautoille

Hakkapeliitta C3

Nyt on saatavilla uusi rengas joka on erityisesti suunniteltu Pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Tämä rengas on nimeltään Hakkapeliitta C3 joka on taloudellinen kitkarengas erinomaisilla talviajo-ominaisuuksilla. Hakkapeliitta C3 on suunniteltu suuremmille ajoneuvoille kuten kuorma- ja pakettiautoille.

Sillä on matala pyörimisresistanssi ja se on myös kestävää laatua, mitkä tekevät siitä taloudellisen renkaan. Tämä on ehdottomasti korkealaatuinen talvirengas.

Laadun huomaa sen erityisistä ominaisuuksista kuten sen aramidi-vahvisteisista sivuseinistä jotka vähentävät puhkeamisen riskiä. Rengas sisältää myös hyvin pieniä kristallipartikkeleita jotka pureutuvat jäähän taaten erinomaisen pidon jäisillä teillä. Renkaan pinnalla on sivuttaisuurteita ja kuvioita jotka takaavat pidon sekä jäällä, loskalla ja lumella. Se on myös tehokas veden ja loskan poistossa hyvän pidon varmistamiseksi loskakeleillä.

Näin hyvälaatuisilla renkailla ajo on turvallista ja autosi suoriutuu tehtävistään keleillä kuin keleillä talven aikana. Joten jos käytät autoasi kuljetuksiin tai toimituksiin niin tässä on autollesi renkaat jotka takaavat korkean suorituskyvyn.

Lukeaksesi lisää Hakkapeliitta C3 renkaista vieraile osoitteessa: https://vianor.fi/