Mitäpä Jos Tekisit Kuntotestin Samalla, Kun Vaihdatat Renkaat?

renkaat

Useimmat autoilijat vievät autonsa huoltamolle vaihdattaakseen kesärenkaat talvirenkaisiin ja päinvastoin. Auton kuntotesti voidaan myös teetättää samalla huoltiskäynnillä ja näin saat kokonaisvaltaista tietoa autosi kunnosta ja mahdollisista huoltotarpeista. Tällä tavoin toimimalla voit ajaa täysin huoletta läpi uuden vuodenajan oikeilla renkailla ja tietäen, että kaikki autossasi on kunnossa.

Huoltajat tarkistavat molemmat renkaat (sekä kesä-, että talvi-), jotta ne molemmat olisivat hyvässä kunnossa. He etsivät repeämiä, reikiä, epätasaista kulumista ja, että ne ovat tasapainossa. Tällä tapaa saat samalla kertaa sekä renkaasi vaihdettua, että mielenrauhaa tietäen koko autosi olevan hyvässä kunnossa ja säästät myös aikaa tulevista rikoista ja korjauksista

Saat myös arvokasta tietoa, että tämänhetkisetkin rengas ovat kunnossa, ne asennetaan ammattilaisten toimesta kunnolla, ne eivät putoa ja urasyvyys on oikea varmistaen ajoturvallisuuden ja suorituskyvyn. Näin voit keskittyä täysin ajoon ja jättää huoltohommat ammattilaisille.

Saadaksesi lisätietoa kuntotestistä käy sivulla: https://www.vianor.fi/