Nopea Tietokatsaus Eri Talvirengas Tyyppeihin

Lyhyesti sanottuna oikeanlaisen talvirenkaan valitseminen ei ole vaikeaa, mutta siihen vaikuttavat huomattavissa määrin omat tarpeet. Jos esimerkiksi tarvitset maksimaalisen pidon todella liukkailla, jäisillä ja lumisilla teillä, niin silloin kannattaa valita nastarengas.

Jos sääolosuhteesi ovat enemmän lumi ja räntäpainotteisia, niin silloin suosittelemme kitkarengasta. Kitkarenkaissa on riittävä pito myös jään suhteen, mutta nastarenkaissa se on luonnollisesti parempi. Molemmat rengastyypit on suunniteltu ajoon talviolosuhteissa ja ne suoriutuvat siinä hyvin, joten kyse on lähinnä preferenssistä kummanlaisella renkaalla haluaa ajaa. Tärkeintä on valita korkealaatuinen talvirengas oli se sitten kumpaa tyyppiä hyvänsä.

Lisätietoa talvirenkaista löytyy sivulta: https://vianor.fi/