Varaa Renkaiden Vaihtosi Tänään

renkaiden vaihto

Tiedämme kaikki, että talvi on tuloillaan joten miksi et varaisi renkaiden vaihto jo tänään. Kieltämättä on aikaista, mutta ei sitä tarvitse heti tällä päivälle varata vaan ihan oman harkinnan ja aikataulujen mukaan. Jos lähdet esimerkiksi ulkomaanmatkalle ja jätät autosi lentokentälle kannattaa ehkä vaihtaa renkaat jo ennen matkaa, jos odotettavissa on talvi tai kesäkelien tulo.

Tärkeintä on ettei ns. talvi tai kesä pääse yllättämään ja joutua ajamaan väärillä renkailla. Luulen, että suurin osa meistä tullessaan lentokentän parkkihalliin ulkomaanmatkalta haluaisi yrittää ajaa varovasti kotiin esim. kesärengas vaikka on talvikelit. Auton jättäminen ja hinauttaminen on sekin huono vaihtoehto ja lisäksi kallista puuhaa. Toisaalta kotiin ajaminenkaan kesärenkailla ei ole hyvä vaihtoehto ja sitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä.

Suunnittelemmalla ja ajoittamalla renkaiden vaihto etukäteen vältät nämä vaaralliset ja hankalat tilanteet. Tilaa nyt sopiva vaihtoaika.

Lisää infoa renkaiden vaihdosta osoitteessa: https://vianor.fi/