Testaus On Avainasemassa

Renkaat

Jatkuva testaus ja tuotekehitys on avainasemassa useimmilla aloilla ja se pitää erityisesti paikkansa mitä tulee korkealaatuisiin talvirenkaisiin. Parhaat valmistajat testaavat renkaitaan jatkuvasti ja parantelevat niitä. Nokian Renkaaton maailmanluokan testiradat Ivalossa Pohjois-Suomessa. Mahdollisuus testata renkaita oikeissa talviolosuhteissa ja parannella niiden ominaisuuksia jäisillä ja lumisilla teillä on yhtiön ehdoton etu. Nokian Tyres on ollut eturintamassa rengasalalla siitä lähtien, kun yhtiö kehitti ensimmäisen talvirenkaansa 85 vuotta sitten.

Renkaiden tuottaja joka ei kykene jatkuvaan renkaiden testaamiseen ja parantamiseen oikeissa olosuhteissa ei voi pärjätä kilpailussa kovinkaan hyvin. Halvoilla kopioilla ei voi päästä samaan suorituskykyyn ja tästä syystä kannattaa suosia korkeatasoisia renkaita jo pelkästään ajoturvallisuuden vuoksi.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta talvirenkaat ovat nykyään turvallisempia ja valinnanvaraa on nasta- ja kitkarenkaiden välillä. Molemman tyyppiset renkaat takaavat luotettavan ja turvallisen talviajon. Nykyajan nastarenkaiden nastat ovat lyhyempiä mikä tekee niistä hiljaisempia ja takaa paremman pidon. Ylipäätään uusien renkaiden parempi suorituskyky juontaa juurensa rengassuunnittelussa ja materiaalissa tapahtuneisiin innovaatioihin. Testit vahvistavat, että nykypäivän renkaat ovat entistä turvallisempia ja tulevat kehittymään lisää myös tulevaisuudessa.

Lisätietoa talvirenkaista osoitteessa : Vianor