Rengashotellin Edut

 Rengashotelli

Vaikka nimi kuulostaa hieman hauskalta ja ylelliseltä, hotelli renkaille on oikeasti aika fiksua. Se, että se on suunniteltu renkaiden säilytykseen ei ole ainoastaan hyvin kätevää, se takaa myös oikeat säilytysolosuhteet renkaalle. Renkaita ei tulisi säilyttää liian lämpimässä tai suorassa auringonvalossa. Ennen säilytystä renkaat ja vanteet tulisi pestä kaikesta suolasta, hiekasta ja rasvasta. Renkaisiin laitetaan merkinnät, jotta oikeat paikat löytyvät ensi kerralla. Rengashotelli tarjoava huoltoasema varmistaa tämän kaiken.

Ennen kuin renkaat laitetaan alle uudestaan, huoltoasema varmistaa oikeiden kohtien lisäksi sen, että vanteet ovat suorassa ja renkaiden paine oikea. Kun ajaa pois huoltoasemalta tietää renkaidensa olevan turvalliset ja hyvät alla.

Tämän lisäksi välttyy renkaiden kuljettamiselta takaluukussa huoltoasemalla vaihtoa varten ja juuri vaihdettujen renkaat säilyttämiseltä kotonaan. Tämä on parempi valinta impulssivaihdoille, sillä huoltoasemalla voi vain käydä vaihdattamassa renkaat ajaessa kotiin tai töihin ilman, että joutuu suunnittelemaan sen etukäteen lastaamalla renkaat autoon.

Lisätietoa rengashotelleista renkaillesi sivustolla: https://www.vianor.fi/