Mitkä Ovat Kesärenkaat?

kesärenkaat.

Talon ostamisen jälkeen auto on luultavasti yksi arvokkaimmista investoinneista, joita ikinä teet elämässäsi. Se, että auto on kallis, vaatii varmasti asianmukaista käyttöä, huoltoa ja kunnossapitoa.Yksi niistä asioista, jotka sinun tulisi tehdä, jotta saat kaiken irti ajoneuvostasi on käyttää oikeita renkaita jokaisena vuodenaikana. Lämpimällä säällä on olemassa kolmentyyppisiä renkaita, joita ovat mm. kaiken sään renkaat, kaikien kausien renkaat ja kesärenkaat. Kesärenkaat sattuvat olemaan parhaat lämmintä säätä varten, koska ne valmistetaan lämmin sää mielessä.

Todellisuudessa voit käyttää kesärenkaita milloin tahansa vuoden aikana edellyttäen, että teillä ei ole lunta ja jäätä. Näissä olosuhteissa kesärenkaat takaavat korkeat pitotasot sekä märillä että kuivilla teillä. Niiden tehokkuus lämpimällä säällä on mahdollista niiden erityisillä kulutuspintakuvioilla sekä kulutuspinnoitteilla.

Jos tulet paikasta, joka kokee kohtalaisia ​​lämpötiloja ympäri vuoden, voit käyttää niitä ympäri vuoden ilman, että sinun tulee siirtyä muihin renkaisiin. Kuitenkin jos tulet paikasta, joka kokee hyvin kylmiä talvia, sinun tulee ostaa erillisiä talvirenkaat kylmällä ajamiseen. Kesärenkaiden poikkeuksellinen lämpimän sään ajomalli tulee kokonaan talvella olevan pidon kustannuksella. Ne eivät tarjoa riittävästi vetovoimaa jäätävissä olosuhteissa eikä varmasti silloin, kun tiellä on loskaa tai lunta.

Kysymys, joka luultavasti on mielessä juuri nyt, on, että voiko kylmä sää vahingoittaa kesärenkaat. Ensisijainen syy, miksi nämä renkaat eivät ole tehokkaita jäätävissä olosuhteissa, on se, että ne syntyvät yhdisteillä, jotka luovat erinomaisen vetovoiman ja kestävyyden lämpimissä sääolosuhteissa. Kuitenkin jäätävissä talviolosuhteissa ne kovettuvat, mikä vaikeuttaa kulutuspinnan vuorovaikutusta tienpinnan kanssa. Ei ole suositeltavaa koetella niitä säännöllisesti ”jäädytys / sulatus” sykleillä, koska ne voivat heikentää niiden suorituskykyä ja kestävyyttä.

Lisätietoja kesärenkaista löytyy https://vianor.fi/