Mitä kannattaa kysyä hyviä nastarenkaita hankittaessa

nastarenkaatLämpötilan laskiessa alle seitsemään asteeseen, saat ympärivuotisia renkaita paremman pidon lumisilla ja jäisillä teillä, jos allasi on hyvät nastarenkaat. Nastarenkaat on valmistettu ainutlaatuisesta seoksesta, jonka ansiosta ne pysyvät joustavina ja pitävinä lämpötilan laskiessa alle nollan. Metalliset nastat uppoutuvat lumeen ja jäähän ja parantavat siten jarrutusta sekä kiihdytystä haastavissa olosuhteissa.

Ennen nastarenkaiden hankkimista on useita kysymyksiä, joita kannattaa pohtia. Ensiksi kannattaa selvittää, ovatko nastarenkaat sallitut alueella, jossa asut. On useita paikkoja, joissa nastarenkaiden käyttö on kiellettyä tai rajoitettua. Nastarenkaiden käyttö on kiellettyä esimerkiksi Alabaman, Illinoisin, Marylandin ja Teksasin osavaltioissa. Joissakin muissa paikoissa, kuten Washingtonin osavaltiossa, on nastarenkaiden käyttöaikaan liittyviä rajoituksia.

Kannattaa myös pohtia, kannattaako ostaa nastarenkaat vai nastattomat talvirenkaat. Näiden välillä valittaessa kannattaa selvittää se, kuinka paljon ajat talviaikaan, millaisia teitä käytät, kummista pidät kuljettajana enemmän, ja kuinka paljon kokemusta sinulla on talvella ajamisesta.

Lopuksi pitää selvittää, kuinka paljon oikeat nastarenkaat maksavat. Renkaiden hinta voi vaihdella riippuen esimerkiksi valmistajasta, myyntiliikkeestä sekä ostoajankohdasta. Ei kannata kuitenkaan ostaa halvimpia vastaantulevia renkaita ilman niiden laadun tarkistamista. Jos haluat tehdä hyvät kaupat, kannattaa talvirenkaat ostaa ennen talven tuloa.

Lisää vinkkejä hyvien nastarenkaiden ostosta saat, kun vierailet verkkosivullamme osoitteessa https://www.vianor.fi/.