Miksi viedä ajoneuvosi huollettavaksi ammattitaitoiseen pikahuoltoon?

Auton omistaminen jonain päivänä on monien ihmisten unelma. Kun tämä unelma lopulta toteutuu, on tärkeää olla valmis siihen liittyviin kustannuksiin. Yksi näistä kustannuksista on ajoneuvosi huollattaminen säännöllisin väliajoin. Huollot tulee hoitaa, vaikka ajoneuvossasi ei juuri silloin olisikaan ongelmia. Kun huolehdit autostasi asiaan kuuluvalla tavalla ja varmistat, että se huolletaan säännöllisesti, vähennät todennäköisyyttä, että joudut käyttämään mojovan summan auton korjaukseen tai varaosien hankintaan tulevaisuudessa.

Kuinka usein auto sitten pitää huoltaa? Ajoneuvoasi tulisi tyypillisesti huoltaa vähintään kerran vuodessa, jotta se pysyy huippukunnossa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voit unohtaa autosi huollot koko muun vuoden ajaksi. Määräaikaishuoltoihin liittyy sekä auton ikään että sen kilometrimäärään perustuvia määräaikoja, joista on syytä olla tietoinen, esimerkiksi ajoneuvon kilometriperusteinen öljynvaihtoväli. Nämä tiedot sekä muut huoltotoimenpiteet löytyvät ajoneuvosi ohjekirjasta.

Auton huoltoa määräaikaishuoltojen välillä ei voi myöskään jättää huomioimatta. Vuosittaisen täydellisen tarkastuksen lisäksi sinun kannattaa viedä ajoneuvosi autohuoltoon vuosihuoltojen välissä. Tällöin mahdolliset ongelmat tunnistetaan ennen kuin niistä tulee erittäin vakavia asioita. Vältät kuluttamasta paljon rahaa korjauksiin ja varaosiin, kun korjaat ongelmat heti niiden ilmettyä, kun ne ovat vielä edullisia hoitaa.

Auton vieminen asiantuntevaan auton pikahuolto parantaa myös ajoneuvon tehokkuutta. Sen lisäksi että säästät rahaa korjaus- ja varaosakustannuksissa, säästät myös polttoainekustannuksissa. Nykyisillä polttoaineen hinnoilla et halua autoa, joka kuluttaa yhtään enempää polttoainetta jonkin helposti korjattavissa olevan ongelman vuoksi. Kun autollasi on hyvä ja täydellinen huoltohistoria, voit käyttää hyväksesi ajoneuvon takuuta, mikäli korjauksia ja varaosia tarvitaan.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää hyödyistä, joita saat, kun viet ajoneuvosi asiantuntevaan pikahuoltoon. Vieraile myös sivullamme www.vianor.fi hakemassa lisätietoja vaikka heti tänään.